PasagerCum caut o ocazie?

Pentru a gasi o ocazie, trebuie sa folositi motorul nostru de cautare pe care-l gasiti fie pe pagina principala, fie pe pagina cautare traseu!

Puteti realiza cautarea masinii fie dupa orasul de plecare - orasul de sosire, fie dupa data plecarii sau cea a sosirii; pentru cautari mai exacte puteti completa toate campurile motorului de cautare!Ce fac mai departe?

In urma cautarii vor aparea mai multe ocazii disponibile. O selectati pe cea dorita si dati click pe detalii. In pagina traseului va vor aparea mai multe detalii despre traseu. Pentru a putea contacta soferul ocaziei va trebuie sa va faceti un cont pe site. Inregistrare!

Fiind inregistrat aveti posibilitatea vizualizarii datelor de contact ale soferului precum si posibilitatea de a-i trimite acestuia un email.

Pentru finalizare trebuie sa contactati personal soferul ocaziei, fie telefonic, fie pe messenger sau email!Sugestie importanta !

Pentru a gasi ocazia perfecta mult mai usor, puteti sa adaugati un "Traseu pasager", in care specificati datele necesare si cu ajutorul caruia, soferii masinilor va pot gasi mult mai usor si contacta.