Intrebari frecventeDe ce sa ma inregistrez?
Cum ma inregistrez?
De ce sa adaug o poza contului meu?
Cum adaug o poza contului meu?
Cum ma loghez pe site?
Ce fac daca am uitat parola?
Cum imi schimb parola?
Cum pot adauga un traseu?
Care e diferenta dintre un traseu pasager si un traseu masina?
Cum imi gestionez traseele?
Cum pot cauta traseul dorit?


De ce sa ma inregistrez?

Este nevoie sa te inregistrezi deoarece numai asa poti intra in legatura cu persoanele care au postat anuntul cautat de tine. Prin inregistrare se salveaza in baza noastra de date, informatiile despre tine si modalitatea de a te contacta, asigurandu-i pe ceilalti utilizatori ca esti o persoana serioasa si de incredere.Cum ma inregistrez?

Selectati "Cont nou" din sectiunea de logare si veti fi directionat spre formularul de inregistrare. Completati cu atentie datele cerute in formular dupa care apasati butonul de salvare din partea de jos a paginii. Pentru o maxima eficienta completeaza toate campurile , nu numai cele care sunt obligatorii. Datele de contact, email si telefonul, vor fi vizibile numai utilizatorilor inregistrati, care cauta o cursa pe traseul dumneavoastra.De ce sa adaug o poza contului meu?

Cu o poza reusita, poti atrage mai usor pasagerii sau soferii spre tine. Incarca de exemplu o poza cu masina ta si arata-ne astfel vechiculul cu care se va parcurge traseul.Cum adaug o poza contului meu?

In momentul inregistrarii puteti incarca o poza folosind butonul de Browse din dreptul campului Poza. Navigati spre poza dorita si dati Open. Finalizati incarcarea facand click pe butonul Trimite. Daca nu ati incarcat o poza in timpul inregistrarii, o puteti face totusi, din sectiunea Contul meu. Trebuie sa fiti logat si sa efectuati click pe Modificare Date Personale.Cum ma loghez pe site?

In partea dreapta sus, in sectiunea de login, introduceti adresa dumneavoastra de email si parola pe care le-ati specificat la inregistrare si dati click pe butonul Login. In momentul in care sunteti logat, se va afisa sectiunea contul meu.Ce fac daca am uitat parola?

In cazul in care nu va mai amintiti parola, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati linkul Recupereaza parola din sectiunea de login. Va introduceti adresa de email aferenta contului de pe site, si in cel mai scurt timp veti primi pe email parola dumneavoatra.Cum imi schimb parola?

Pentru schimbarea parolei, mergeti in pagina Contul meu, de unde accesand linkul Modificare Date Personale, aveti posibilitatea schimbarii parolei. Faceti click in casuta Modificare parola, dupa care in campurile nou deschise, va rugam sa introduceti parola veche urmata de parola noua introdusa de 2 ori. Salvati modificarile dand click pe butonul Trimite.Cum pot adauga un traseu?

Din pagina contului dumneavoastra aveti un buton Adauga Traseu sau din sectiunea de Login, dupa logare, aveti butonul Adauga Traseu. In formularul de adaugare traseu trebuie sa selectati in primul rand timpul traseului dorit (Pasager sau Masina) si sa completati datele necesare cu informatii reale si nu fictive. Pentru finalizare efectuati click pe butonul Trimite.Care e diferenta dintre un traseu pasager si un traseu masina?

Traseul pasager - este un traseu adaugat de un pasager care cauta o masina de ocazie pentru a se deplasa din punctul de plecare in cel de sosire. Traseul masina - este traseul adaugat de sofer cu scopul de a cauta pasageri pe traseul stabilit de acesta. In concluzie daca esti pasager si cauti masina atunci adaugi un traseu pasager iar daca esti sofer si vrei sa calatoresti cu masina plina, atunci adaugi un traseu masina.Cum imi gestionez traseele?

Poti vizualiza toate traseele adaugate de tine din pagina Contul Meu. Pentru stergerea unui traseu dorit, se face click pe icoana rosie de stergere si se accepta stergea traseului selectat. Modificarea unui traseu nu este permisa decat prin stergerea traseului care se doreste a se modifica si introducerea unui traseu nou.Cum pot cauta traseul dorit?

Folositi formularul de cautare fie din pagina principala fie accesand pagina de cautare din meniul principal. Pentru a efectua o cautare trebuie sa specificati data de inceput si de sfarsit a cautarii. Daca doriti sa cautati un traseu pasager, atunci apasati butonul Cauta Pasager. Pentru cautarea masinilor, faceti click pe Cauta Masina. Optional dar recomandat este folosirea in cautare a oraselor de plecare si sosire. Puteti introduce fie orasul complet, fie o parte din numele acestuia. In cazul in care doriti sa vizualizati ultimele trasee adaugate faceti click pe butonul Arata Ultimele Trasee.