Despre MasinaPlinaCine suntem?

O echipa tanara si inovativa ce va ofera cel mai bun sistem de calatorie cu masina in regim de autostop. Am adunat cele mai bune idei si le-am reunit cu sistemul nostru de cautare, obtinand in final site-ul MasinaPlina.ro.Ce dorim?

Am decis sa realizam site-ul MasinaPlina.ro pentru a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa calatoreasca dintr-o localitate in alta, intr-un mod placut si mai ales ieftin.

Dorim ca prin intermediul sistemului MasinaPlina.ro sa va scapam de timpul petrecut pe marginea soselei in asteptarea ocaziei potrivite. Pe langa aceasta vrem sa va puteti selecta singur ocazia potrivita si nu ocazia sa va selecteze pe dumneavoastra.

Ca sofer, vrem sa va oferim posibilitatea reducerii costurilor de transport, prin gasirea de pasageri care vor calatori cu dumneavoastra si astfel vor participa la costul transportului. Va oferim un sistem rapid si sigur prin care puteti si dumnevoastra sa calatoriti cu "masina plina".

Pe langa acestea, dorim impreuna cu dumneavoastra sa participam la protejarea mediului inconjurator prin reducerea emisiilor poluante si a noxelor.Ce va oferim?

Un sistem performant de cautare masini cu care sa calatoriti, pe intreg teritoriul tarii, ca pasager.

Un sistem performant de cautare pasageri pentru calatoria dumneavoastra cu scopul de a reduce costul carburantilor.

Toate acestea va sunt oferite GRATUIT de MasinaPlina.ro din confortul caminului dumneavoastra.